Във фейсбук е публикувана снимка на касова бележка от заведение на

...
</TD
>Във фейсбук е публикувана снимка на касова бележка от заведение на
Коментари Харесай

Българин за цените на морето: Не е скъпо, бедни сме

Във фейсбук е публикувана снимка на касова записка от заведение на плажа в Бургас, видя  Plovdiv24.bg. Уточнява се, че за безвъзмезден чадър и шезлонг се изисква консумация от заведението, което дава съответните плажни атрибути.

От касовата записка се вижда, че потреблението е била за 29 лв.. Ето какво разясних хората:

" Е това са естествени цени. Някои капанчета отварят единствено лятото ".

" В случая цените са естествени, в случай че дават отговор на качеството - кафето не е втора цедилка, сиренето е от мляко, картофите не са бланширани и така нататък "

" Като за плаж са естествени цените! Поне за мен де! "  

" Ама, Вие, на плаж ли отивате, или на ресторант! Купувате си един чадър, хавлии колкото би трябвало, кроасани, бутилка вода и готово. Кви са тия екстри! "

" Това са цените в кафетата в центъра на София ".

" Ами то и в Стара Загора водата е 2 лв., колата е 3, кафето 3.20 и така нататък Мисля, че индивидът за първи път излиза от 1990, с цел да бъде толкоз изплашен от тези цени. "

" Като не ви харесва, не купувайте. Какъв е казусът? "

" Остава и такса сервиз плюс неприятно време ".

" Сиренето е за домашните пържени картофи, по новому " чипс ". "

" При нас 8 лева е бургаско наливно от 0.500. тъй че е добре. За Влас приказвам. "

" 2 бири, едно капучино, 2 води и картофи със сирене - 30 лв. отвред, дори и не на плажа. Вие къде живеете, скъпотията е на всички места. "

" В Русе, една бира, два сока, едно кафе с мляко, един пържен сафрид и картофи със сирене - 50 лева И не е някакво уау заведение на основно място. А, за София не желая и да повдигам въпроса. Та за заведение на плажа е добре, че дори шезлонг и чадър влизат в тази цена. "

" От една седмица съм в Бургас - кафето е 1.50 лв.. Сутрин до 10 часа е 0.80. Това е по една огромна част от заведенията, както заран по този начин и на обяд и вечер.

Това, че някой се е набутал в не знам си какви сякаш баровски заведения казусът си е негов. И сега сме в Бургас - цените за разлика от Пловдив и Козлодуй са естествени!!! По заведенията никой не ме принуждава да седнал съм принудително, когато не ми харесват цените, просто ставам! Бистро Джърси и Чадъра са страхотни, както храната, по този начин и цените и обслужването! И по отношение на " няма хора ", в противен случай има, щом няма в 10 часа свободни чадъри. Както и квартири. "

" Не е скъпо, небогати сме. "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР